domingo, 6 de enero de 2013

pollastre satay

Us passo una recepta de les que podeu trobar a la pàgina web de Lekuè que m'encanta es pot tenir preparada d'abans i es força ràpida.

ingredients


1/2 pit de pollastre
Suc de mitja llimona
2 cullerades d'oli d'oliva
2 cullerades de salsa de soja
1/2 gra d'all
1 cullerada de sèsam torrat (he fet servir tahin)
1 trosset de gingebre fresc (1 cm) (tampoc en tenia i he fet servir gingebre marinat)
1/4 ceba
1/2 cullerada de sucre morè
1/2 culleradeta de pebre vermell picant
1/2 culleradeta de comí en pols

 
preparació

1 En el vas de la batedora, introdueix tots els ingredients menys el pollastre i tritura.  
2 Talla el pit de pollastre en tires, col · loca en un plat, cobreix amb la salsa preparada i deixa marinar durant una mitja hora
3 Passat aquest temps, enfila el pollastre en petites broquetes de fusta, introdueix-les a l'estoig de vapor mini, escampant la salsa restant tanca'l i cuina'l durant 2 minuts a 650-800W. 
4 Serveix acompanyat d'arròs bullit o d'una mica d'humus i atzavares trossejades
Pots acompanyar-lo d'un parell de cullerades de iogurt natural a les ales de l'estoig de vapor mini una vegada obert per sucar a mesura que es va menjant el pollastre.
Bon profit!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Núria,

Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

Vols formar part d’aquesta gran familia?

Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat